top of page

K+R
Interior Concepts

Shape with Care
 

"De  hand  is het  venster van het  verstand"

Proces 

Ieder interieurproject groot of klein ontstaat uit een gevoel voor verandering van de fysieke ruimte. Dit kan zijn vanwege vernieuwde functionaliteit, esthetische overwegingen of simpelweg omdat er nog niets is. Soms zijn dit volledig uitgedachte plannen, soms slechts vage ideeën of een langgekoesterde droom. In alle gevallen bent u bij K + R van harte welkom!

Het is aan ons om te snappen wat deze verandering in de kern zou moeten zijn en hoe deze vertaald dient te worden naar een wijziging of vernieuwing binnen uw interieur. 

Een goed interieur of een goed meubel bestaat uit de juiste balans tussen vorm en inhoud. Het vinden van de juiste balans is een dynamisch en persoonlijk proces en is volledig afhankelijk van uw wensen en budget. Het is onze kracht om samen met u deze juiste balans te vinden en te vertalen naar iets tastbaars.

DSC099501.jpg

Creativiteit

ruud teken_edited.jpg

We zien onszelf als creatievelingen en daar hoort ruimte tot nadenken en experimenteren bij. Geen enkele creatie ontstaat uit het niets. Al het nieuwe bestaat in relatie to het oude. Nadenken over het oude en experimenteren met het nieuwe zorgen voor een geslaagd meubel of interieurelement.

Digitaal inmeten

Proliner-Remote-App.jpg

K + R is Prodim powered! Inmeten gebeurt volledig digitaal waardoor toleranties in het meetwerk minimaal zijn en dus detaillering in het maatwerk optimaal!

3D -visualisatie

DSC09955.jpg

Voorafgaand aan de productie maken wij van ieder interieuronderdeel een 3D-visualisatie. Hierdoor komen de kleinste detailleringen en discrepanties aan t licht. Zo voorkomen wij lelijke fouten en ontstaat er een sluitend beeld van het ontwerp en uiteindelijke productie.

K+R interior Concepts Shape with Care

bottom of page